Гербіцид Пріма 5л Syngenta в Україні

В наявності
2870 UAH/шт.
Шкідливий об'єктзлакові однорічні|бур'яни дводольні|бур'яни багаторічні
Форма випускусуспензія
Упаковкапластикова тара
Строк застосуванняпіслясходовий
Видсуцільної дії
Типнеорганічні
Характеристики

Гербіцид Прима застосовується для захисту кукурудзи, зернових колосових, проса та сорго від багаторічних та однорічних дводольних бур'янів. Пріма, С.Є. - гербіцид системної дії, є комбінацією двох діючих речовин з різними механізмами дії, завдяки чому можливе досягнення високого рівня контролю чутливих, у тому числі стійких до дії феноксисполук, бур'янів таких як, наприклад, чіпкий підмаренник, ромашка непахуча , зірочківка середня, роман польовий та інші. Флорасулам відноситься до групи триазолпіримідинів, що інгібують ацетолактат синтазу (АЛС), основний ензим у біосинтезі амінокислот, таких як лейцин, ізолейцин і валін. азотними добривами. Перебувають у стадії розвитку 2 – 8 справжніх листків рослини сприйнятливих видів бур'янів є чутливими до дії гербіциду. До складу препарату входять дві діючі речовини, завдяки чому вдається досягти надійного контролю в ситуації змішаної засміченості

Не можна використовувати Приму відразу після заморозків або якщо очікуються заморозки в ніч після обробки. Робочий розчин гербіциду готують із застосуванням лише чистої води. Норма витрати робочої рідини – від 150 до 400 л/га.

Переваги:

-великий спектр дії – понад 160 видів бур'янів, серед яких ромашка, підмаренник, волошка, хвощ, амброзія, осот;

-Препарат не викликає пошкоджень або зниження врожаю культурних рослин при його застосуванні від стадії початку кущіння до стадії двох міжвузлів у культурній рослині;>-Швидке проникнення в рослини бур'янів завдяки складному ефіру 2,4-Д.

Діюча речовина:6,25 г/л флорасуламу; 452,5 г/л 2-етилгексиловий; ефір 2,4-Д

Форма препарату: Суспензійна емульсія