Гербіцид «Пульсар» 10 л BASF AG

В наявності
8200 UAH/каністра
Шкідливий об'єктбур'яни дводольні
Форма випускуконцентрат емульсії
Упаковкапластикова тара
Видвиборчої дії
Типнеорганічні
Характеристики

Гербіцид Пульсар - новий гербіцид із групи імідазолінонів для захисту посівів сої та гороху від широкого спектру дводольних та злакових бур'янів. Одноразова обробка, при своєчасному та правильному застосуванні, вирішує проблеми засміченості посівів протягом усього періоду вегетації культури. Продукт чудово справляється з рясним списком бур'янів, як злакових так і дводольних. Завдяки пролонгованій ґрунтовій гербіцидній дії відбувається стримування наступних хвиль проростання бур'янів. Опади, які пройдуть через кілька годин після розпилення, не зашкодять роботі препарату. Гербіцид не розпорошують у дні коли рослина перебуває у стресовому стані. Пульсар не придатний для використання в суміші із протизлаковими гербіцидами. Пульсар не застосовується у вітряну погоду, щоб унеможливити потрапляння препарату на сусідні ділянки. Принцип дії препарату заснований на інгібуванні, блокаді певних амінокислот, що складають протеїни, що призводить до вираженого хлорозу молодих бур'янів. Далі відбувається некроз точок зростання, здатність бур'янів розвиватися і рости припиняється, спостерігається так звана карликовість і відповідно рослина гине. Поглинання відбувається і листям і через кореневу систему рослин. Отже, проявляється системного впливу.

Застосування до культур: соя, горох - посівний, овочевий.

Рекомендації щодо застосування на сої:

    оптимально застосовувати у фазі 2-3 трійчастих листків культури;
  • для знищення бур'янів, що важко викорінюються (дурнишник, канатник, амброзія) рекомендується обробка баковою сумішшю з гербіцидом БАЗАГРАН або ПІ

Переваги:

-Зручна форма випуску гербіциду Пульсар гарантує безпеку використання та низьку витрату препарату;

-продукт чудово справляється з рясним списком бур'янів; /p> - Одноразове обприскування згідно з рекомендаціями виробника забезпечить чистоту посівів протягом практично всього періоду зростання сої та гороху.

Діюча речовина: імазамокс 40г/л

Форма препарату: водний розчин

Норма витрати: 200-300л /га

<Тара : 10л - 6000