Гербіцид «Харнес» 20 л Monsanto

В наявності
7700 UAH/каністра
ВиробникMonsanto
Форма випускурозчин
Упаковкапластикова тара
Строк застосуваннядосходовий
Видсуцільної дії
Типнеорганічні
Характеристики
  • Виробник: “Monsanto” США
  • Обсяг реалізації: каністри 20 літрів
  • Вміст активної речовини в 1 літрі: 900 грам ацетохлору

Гербіцидний системний засіб застосовується виключно через ґрунт, надаючи селективну довсходову дію. Активна речовина ацетохлор успішно блокує розвиток стебла і кореневої системи бур'янової порослі, що з'являється.

Форма випуску —концентрований емульсійний розчин.

Засоби захисту рослин типу Харнесгербіцид,надає надійний захист від дводольних та злакових бур'янів-однолітків потрапляють поля кукурудзи, сої та соняшника.

Після введення гербіцидного засобу в ґрунт, він залишається на верхньому ґрунтовому шарі. Проростаючи, сходи та коріння рослин поглинають гербіцид із ґрунту, забезпечуючи надійний захист від бур'янів протягом 3,5 місяців. Це дає можливість збільшити врожайність, отримуючи швидке зростання, міцні та здорові культури. ґрунті дозування збільшують)

-робочий розчин—200-300 літрів

-соняшник—1,5-2 літри

Слідуючи Харнес інструкції, розчин робочої рідини готують безпосередньо перед внесенням у ґрунт і проводять обробку зрізу після посіву. Грунт, бажано дрібнокомковий, готують за 3 доби до обробки. Оптимальні умови—тепла, волога грунт із середнім вмістом глини чи гумусу. Обов'язково рівномірне та ретельне внесення гербіцидного засобу у ґрунт. Після застосування гербіцидного препарату полив, тривалістю 10 днів, або довгі опади змиють гербіцид в області проростання бур'янів. передпосівна культивація або пружинне боронування, якщо суха погода або вологість дуже низька.

Харнес зовсім не ефективний, якщо бур'яни проросли. Тоді потрібна механічна обробка сходів на полях. У грунті період розкладання триває всю вегетацію і не впливає на наступні посіви. нешкідливий для користувача та навколишнього середовища.

Застосування Харнес: Кукурудза, Соняшник, Соя

Норма витрати Харнес 1.5-3.0л/га

Упаковка харнес 20л