Гербіцид «Гранстар ПРО»

В наявності
1250 UAH/банка
Країна виробництваСША
ВиробникDuPont
Форма випускугранули
Упаковкапластикова банка
Строк застосуванняпіслясходовий
Типнеорганічні
Характеристики

Гранстар Про 75

Виробник: “Du Pont” США

Обсяг реалізації: пластмасова тара, масою 500 грам.

Вміст активної речовини в 1 кілограмі—750 грам трибенурон-метилу.

Гербіцидний засіб Гранстар Про 75 в г має протибур'янову дію на молоді паростки-однолітки дводольних бур'янів, наприклад польовий бодяк, пригнічуючи процес поділу клітин. Вони з'являються на фермерських полях, засіяних озимою та ярою пшеницею, а також вівсом та ячменем. Виборча дія гербіциду, на основі сульфонілсечовини, демонструє перевагу перед гербіцидними засобами на основі гормонів. широколистяних бур'янових рослин у період настання фази 2-3 справжніх листків і до появи прапорового листка. Препарат Гранстар Про добре переносить низькі весняні температури, не змінюючи своїх якостей при обприскуванні. Засіб діє виключно по листу і не встигає вбратися в ґрунт, оскільки швидко розкладається, виключаючи ризик при висадженні інших культур. Використовують як наземний, так і авіаметод обробки. Спектр дії досить широкий (більше 100 типів бур'янів), а витрата вигідна своєю малою кількістю.

Обробку препаратом Гранстар Про можна проводити незалежно від типу ґрунту і в будь-яку погоду. Винятки становлять низька вологість (менше 50%), роса та дощ. Добре діє в бакових сумішах, окрім фосфорорганічних засобів.

-овес-не більше 20 грам на 1 гектар

-викорінення польового бодяка-витрата до 25 грам на 1 гектар

Рекомендується використовувати гербіцид ГранстарПро в тандемі з 200 мл ПАР, або прилипателя Тренд 90, за винятком посівів вівса.

Робочий розчин готують у наступному порядку: заповнюють ємність ½ об'єму води, ретельно розмішують , додають Гранстар Про, перестають заважати, вводять ПАР і додають воду, що залишилася. У сумішах ПАР додають наприкінці.

Після закінчення 2 годин, після обробки, засіб починає активно діяти на бур'яни, гальмуючи їх зростання, а через 2-3 дні наочно видно хлороз і некроз. Гинуть бур'яни через 7-14 днів. Бур'яни із середньою чутливістю не гинуть, проте їх розвиток зупиняється. Гранстар 75 є безпечним для користувача та навколишнього середовища.