Гербіцид Євролайтінг БАСФ 10 л для соняшника

В наявності
9000 UAH/шт.
Форма випускуводорозчинний концентрат
Упаковкапластикова тара
Строк застосуванняпіслясходовий
Видвибіркової дії
Типнеорганічні
Характеристики

pic_1911258ee54d34b_700x3000_3Активні компоненти - імазапір (15 г/л), імазамокс (33 г/л). широкого спектру бур'янів на посівах соняшнику Препарат призначений для післясходової обробки та надійно захищає культуру протягом усього періоду вегетації.
особливості
— Перший і єдиний ефективний селективний гербіцид для обробки посівів соняшника, який знищує широкий спектр бур'янів;
— Одного внесення препарату достатньо для захисту рослин протягом усього періоду вегетації; Ефективно бореться зі злаковими та дводольними бур'янами, серед яких осот, дикий овес, амброзія та ін. ;
— Ефективність не залежить від кількості опадів ;
— Препарат має комплексну дію, проникаючи через листя та коріння рослин;
— Відсутність жорстких умов до терміну внесення гербіциду Євролайтинг .

<Область застосування та спектр дії
Гербіцид Єврлайтинг призначений для післясходової обробки посівів модифікованих сортів соняшника, стійких до імідазолінів. Препарат ефективно знищує широкий спектр дводольних і злакових бур'янів: осот, амброзія, дикий овес, пасльонові, бобові та ін. і пригнічує ензим фцетолактатсинтазу, який є важливим каталізатором синтезу важливих амінокислот: валіну, лейцину та ізолейцину. Відсутність цих важливих для рослин речовин викликає зупинку росту та швидку загибель рослини.
Рекомендації до використання
Найкращі результати досягаються при обробці посівів на початкових етапах вегетації бур'янів (від 2 до 4 листя). Препарат має низьку сумісність із баковими сумішами. Не рекомендується проводити обробку до розкладання 2-х справжніх листків у культури (краще 6). Має обмеження щодо сівозміни.